Lackering Stockholm | Allt inom lack - dörr, metall, stomme osv

Lackering i Stockholm 

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Åkersberga m.fl.

 – Vi lackerar i hela Stockholm!

Allt inom lackering i Stockholm

Arninge Kök är det självklara valet när du behöver hjälp med lackering i Stockholm. Läs gärna mer hur vi arbetar med att lacka köksluckor och lacka möbler. Men vårt arbete med lackering stannar inte där! Vi lackar allt ifrån metall till dörrar, trappor och mycket mer! 

Vi gör lackering enkelt för dig

En av våra största styrkor förutom att vi gång på gång möter våra kunders förväntningar är att vi gör processen enkel. Vi erbjuder tjänster som transport, montering och målning av stommar direkt på plats. Vi utför arbeten i hela Stockholm bland annat Sollentuna, Täby, Solna & Tyresö.

Högkvalitativ lackering i Stockholm 

Våra hantverkare är fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Vi  kan därför ha fokus på slutproduktens kvalitet istället för att stressa fram ett snabbt och slarvigt resultat, ett lyckat koncept om man frågar våra kunder! 

Vad säger våra kunder?

 • "Lackade om köksluckor, upplever högre kvalité än nyskick. Gjorde flera extrajobb utan att ta betalt. Lämnade luckorna måndag kl 9, hämtade dom torsdag packade och klara kl 13." - John Andren 2020 Googlerecension

 • " Mitt kök är som helt nytt, super nöjd. Dom fixade allt snabbt och effektiv och gör allt proffisionellt. Mina nymålade luckor ser moderna och snygga ut och personalen är trevliga, bra pris" - niko ris November 2020 Googlerecension
 • "Otroligt nöjd med resultat på mitt kök. Proffsigt bemötande från början med Anders. Hade en fantastisk snickare Damien som var noggrann och proffsig. Ny bänkskiva, ho och blandare, nytt kakel.Luckorna lämnade jag in och dom blev som nya. Rekommenderas varmt" - Linda Häggblom
  Januari 2019, Eniro.se

 • "Omar såg till att luckorna vi ville ha lackade hämtades samma dag vi flyttade in i vår nya lägenhet. Vi har fått ett fantastisk kök i SupernovablåSamt två möbler i samma färg. Inte en repa och de är så coola och personliga. Stort tack!! Rekommenderar er med högsta betyg!" - Caroline De Geer
  Januari 2019,Eniro.se

 • "Är otroligt nöjd med lackeringen av en pigtittare till min dotter. Jätte trevligt bemötande och super fint resultat!
  Rekommenderas verkligen." - Nina Eriksson
  Eniro.se

 • "Otroligt nöjd med Arninge kök och lackering! Stort tack killar! Supersnabba, proffsiga och flexibla. Våra gamla 70-tals luckor blev som helt nya med perfekt fininsh - bättre än jag ens vågat hoppats på. Rekommenderar dessa starkt!" - Sanna Moen Hallert
  Eniro.se

 • "Riktigt seriös firma. Lackat kök med grymt bra resultat. När det blev en miss på någon lucka ställde dom upp direkt och fixade problemet direkt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera dom!" - Pontus Inge
  December 2019, Eniro.se

Metalldetaljer bar
Lacka Metall Stockholm, Sollentuna, Täby, Solna, Tyresö

I vår verkstad lackerar vi även alla sorters metaller, det kan vara en bar, metalldetaljer, radiatorer, trappräcken mm. Vi använder oss av 2-komponents polyuretan färg p.g.a dess speciella egenskaper, som t.ex att vara slitstark och reptålig. Polyuretan motstår även UV-ljus, olja, fett, smuts och flera olika typer av kemikalier.

Lacka metall Stockholm, Sollentuna, Täby, Solna & Tyresö 

Kontaktinformation –

lackering Stockholm

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – lackering

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder och glöm ej att fylla i ditt nummer!

  OBS, maximal storlek för filer är 2MB

  VI ÄR EXPERTER PÅ MER ÄN LACKERING

  Ska du renovera där hemma? Arninge Kök kan hjälpa dig med hela ditt projekt på totalentreprenad – från renovering och lackering till golv och elinstallationer. Du får en kontaktperson under hela projektets gång och slipper därmed att involvera fler olika bolag och aktörer – det räcker med att ringa oss!

  Lackering Sollentuna

  Vi har alltid haft många nöjda och glada kunder i Sollentuna, kanske särskilt när det kommer till vårt arbete med lackering. Bli en av dom och kontakta oss, vi räknar gärna på ditt uppdrag och skickar offert som tar hänsyn till dina önskemål.

  Lackering Sollentuna ✓  

  Lackering Täby

  Arninge Kök arbetar i hela Stockholm och har sitt huvudkontor i Täby. Du som bor i området kan enkelt lämna dina objekt för lackering till vårt inlämningsställe. Men vi kan även hämta objekten hos dig!

  Lackering Täby  

  Lackering Solna

  Vi är ofta i området runt  Solna och har många kunder i trakten som är både privatpersoner och företagare. Bor du i Solnatrakten och önskar hjälp med lackering? Vi vill höra mer! Hör av dig så skickar vi offert!

  Lackering Solna  

  Lackering Tyresö

  Arninge Kök växer och vi har utför idag många arbeten inom lackering i Tyresö. Vill du ha något lackerat och behöver hjälp med transport eller demontering? Vi är ofta i området och kan hjälpa dig med detta och mycket mer!

  Lackering Tyresö  

  Lacka dörr i Stockholm, Sollentuna, Täby, Solna, Tyresö

  Ytterdörrar lackeras i tvåkomponent polyuretan färg. Denna typ av färg är beständig mot väder, vind och används vid målning av broar, transportutrustning och annan stål- och maskinutrustning. Glanstal tillgängliga i polyuretan färg är 20, 50 och 90. Där 20 är det mattaste och det vanligaste glanstalet på ytterdörrar är 50.

  Lacka dörr Stockholm, Sollentuna, Täby, Solna & Tyresö 

  Behöver du lackering i Arlandastad, Uppsala, Märsta eller Sigtuna?

  Besök gärna vår filial i Arlandastad om du behöver lackering i Uppsala, Märsta eller Sigtuna med omnejd!