Lacka Köksluckor i Stockholm

Lacka köksluckor i Stockholm med oss

Det är en fröjd att få sina köksluckor nylackerade. Det ger köket ett helt nytt uttryck och ditt hem en ny känsla. Vi har lång erfarenhet av lackering av köksluckor och ser till att genomföra din önskan med största möjliga noggrannhet. Vi bistår även med transport och montering om så önskas. Du bidrar dessutom till en bättre miljö genom att återvinna och lacka dina gamla luckor istället för att köpa ett helt nytt kök. 

Lackering med kvalité i fokus

Alla vi på Arninge Kök som arbetar med dina köksluckor är fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Detta ger oss möjligheten att arbeta seriöst och fokusera på slutprodukten istället för att arbetet blir snabbt och slarvigt. Kontakta oss så gör vi verklighet av ditt drömkök!

Lacka köksluckor i Stockholm

Vad säger våra kunder? 

 • "Lackade om köksluckor, upplever högre kvalité än nyskick. Gjorde flera extrajobb utan att ta betalt. Lämnade köksluckorna måndag kl 9, hämtade dom torsdag packade och klara kl 13." - John Andren 2020 Googlerecension

 • " Mitt kök är som helt nytt, super nöjd. Dom fixade allt snabbt och effektiv och gör allt proffisionellt. Mina nymålade köksluckor ser moderna och snygga ut och personalen är trevliga, bra pris" - niko ris November 2020 Googlerecension
 • "Otroligt nöjd med resultat på mitt kök. Proffsigt bemötande från början med Anders. Hade en fantastisk snickare Damien som var noggrann och proffsig. Ny bänkskiva, ho och blandare, nytt kakel. Köksluckorna lämnade jag in och dom blev som nya. Rekommenderas varmt" - Linda Häggblom
  Januari 2019, Eniro.se

 • "Omar såg till att köksluckorna vi ville ha lackade hämtades samma dag vi flyttade in i vår nya lägenhet. Vi har fått ett fantastisk kök i SupernovablåSamt två möbler i samma färg. Inte en repa och de är så coola och personliga. Stort tack!! Rekommenderar er med högsta betyg!" - Caroline De Geer
  Januari 2019,Eniro.se

 • "Är otroligt nöjd med lackeringen av en pigtittare till min dotter. Jätte trevligt bemötande och super fint resultat!
  Rekommenderas verkligen." - Nina Eriksson
  Eniro.se

 • "Otroligt nöjd med Arninge kök och lackering! Stort tack killar! Supersnabba, proffsiga och flexibla. Våra gamla 70-tals luckor blev som helt nya med perfekt fininsh - bättre än jag ens vågat hoppats på. Rekommenderar dessa starkt!" - Sanna Moen Hallert
  Eniro.se

 • "Riktigt seriös firma. Lackat kök med grymt bra resultat. När det blev en miss på någon kökslucka ställde dom upp direkt och fixade problemet direkt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera dom!" - Pontus Inge
  December 2019, Eniro.se

Galleri - lacka köksluckor i Stockholm Klicka för att göra bilden större

Vi kan lacka alla sorters köksluckor

Vi har stor erfarenhet av att lackera köksluckor från alla möjliga sorts tillverkare – från IKEA till mer ovanliga varianter. Vi gör alltid processen enkel för våra kunder och kan hjälpa er med allt från själva lackeringen till transport och montering. Har du några andra önskemål eller något som behöver fixas där hemma? Vi arbetar brett och kan säkert hjälpa till!

Att lacka köksluckor lyfter köket

Att lacka sina köksluckor lyfter köket och införlivar känslan av nytt, fräscht och spännande. För visst är det spännande att se sina köksluckor eller andra slitna ting få nytt liv? Vi på Arninge Kök har arbetat med lackering av olika typer av produkter under lång tid och kan titulera oss specialister – särskilt när det kommer till köksluckor!  

Transport & montering i Stockholm

En av våra styrkor är den breda tjänstekatalogen. Vi transporterar, monterar och demonterar. Dessutom målar vi stommar på plats hos dig, om du skulle önska det. Våra inlämningsplatser finns i Täby och Arlandastad, men vi är en mobil verksamhet som genomför arbeten i hela Stockholm, bland annat Solna, Sollentuna och Tyresö.

VI ÄR EXPERTER PÅ MER ÄN  KÖKSLUCKOR

Ska du renovera där hemma? Arninge Kök kan hjälpa dig med hela ditt projekt på totalentreprenad – från badrum, renovering och lackering till golv och elinstallationer. Du får en kontaktperson under hela projektets gång och slipper därmed att involvera fler olika bolag och aktörer – det räcker med att ringa oss!

Kontaktinformation –

lacka köksluckor

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 / 0763 23 72 09
E-post: info@arningelackering.se

Vid brådskande ärenden ring:
Omar Vasquez Del Pino: 0763 23 72 09
E-post: info@arningelack.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – lacka köksluckor

Vill du ha hjälp med lackering av köksluckor? Fyll i formuläret så återkommer vi till er. Bifoga gärna bilder och telefonnummer. 

Lacka köksluckor Sollentuna

Sedan start har vi alltid haft många nöjda kunder i Sollentuna, kanske särskilt när det kommer till vårt arbete med köksluckor. Om du skulle behöva hjälp med montering eller transport så finns vi oftast runt hörnet! Välkommen att kontakta oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Lacka köksluckor Sollentuna ✓  

Lacka köksluckor Täby

Arninge Kök utgår ifrån Täby, och även om vi arbetar i hela Stockholm så välkomnar vi såklart gärna kunder från vårt närområde. Kom förbi vårt inlämningsställe med dina objekt eller arrangera upphämtning och montering av oss. Vi tar hand om allt, så kontakta oss och luta dig tillbaka!

Lacka köksluckor Täby  

Lacka köksluckor Solna

Vi är ofta på besök i Solna och har där både många privatkunder och företagskunder. Att hämta köksluckor i Solna för lackering är en snabb affär för oss och vi hjälper dig gärna med allt: nedmontering, transport, och till sist montering av dina färdiglackade köksluckor.  

Lacka köksluckor Solna  

Lacka köksluckor Tyresö

Vi fortsätter expandera och har idag många privatpersoner och företag som nöjda kunder i Tyresö. Vi åker gärna till dig som ska lacka köksluckor i Tyresö och hjälper till att montera ned luckor och transportera dem för lackning. Kontakta oss redan idag!

Lacka köksluckor Tyresö  

Vi kan lacka köksluckor & mycket mer i Stockholm, Sollentuna, Täby, Solna och Tyresö m.fl.

Vi på Arninge Kök hjälper dig med allt inom lackering, bygg, måleri, golv och mycket mer! Kontakta oss om du behöver hjälp med att lacka köksluckor i Stockholm, möbler, dörrar metalldetaljer eller annat. Vänd dig till något av våra inlämningsställen så sköter vi resten! Vi gör processen så enkel som möjligt för våra kunder och du väljer om du själv vill lämna in objekten eller om vi ska hjälpa till med transport eller montering. Vi har många nöjda kunder i Stockholm och är ofta på uppdrag i Sollentuna, Solna & Täby.  Vi är ett företag med bred kompetens som står redo att ta ansvaret för ditt projekt från början till slut på totalentreprenad.