Arninge Kök i Stockholm är experter på lackering av köksluckor

Lackering av köksluckor i Stockholm

Vi lackar köksluckor med dina önskemål i fokus

Köket är många stockholmares favoritplats i hemmet och dessutom en viktig samlingspunkt för familjen. Vi på Arninge Kök har erfarenheten, kunskapen och utrustningen som krävs för att med förhållandevis små medel ge ert kök en helt ny känsla av kvalitet och harmoni. Du bidrar dessutom till en bättre miljö genom att återvinna och lacka dina gamla luckor istället för att köpa ett helt nytt kök. För att uppnå era förväntningar låter vi alltid våra kunders önskemål stå i fokus under arbetets gång – låt oss hjälpa er göra verklighet av ert drömkök.

Vi gör det enkelt för er

Att byta ut eller renovera ett helt kök kan vara både dyrt och bökigt. Att slipa och lacka om sina köksluckor är ett både smidigare och mer ekonomiskt alternativ som ger ert kök den känsla ni eftersträvar. Vi anstränger oss för att göra hela processen så snabb och smidig som möjligt för våra kunder och har inlämningsställen i både Täby och Arlandastad. Men vid behov hjälper vi er också att ta ned och hämta luckorna samt montera tillbaka dem.

Vänd er till proffsen

Vi har under många år hjälpt våra nöjda kunder över hela Stockholm att måla, lackera, spackla och slipa köksluckor. Våra duktiga hantverkare är utrustade med både den moderna utrustningen och materialet som krävs för att lyckas med era köksluckor. Våra hantverkare är dessutom fast anställda och omfattas av kollektivavtal, vilket betyder att de är seriösa och ser alltid till att fokusera på slutprodukten snarare än att arbetet ska gå så snabbt som möjligt. Vi har fokus på kvalitet från att den första luckan monteras ned till att den sista monteras upp.

Lämna in köksluckorna för lackering, och få hjälp med allt från slipning till montering

Kontaktinformation

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 / 0763 23 72 09
E-post: info@arningelackering.se

Vid brådskande ärenden ring:
Omar Vasquez Del Pino: 0763 23 72 09
E-post: info@arningelack.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med lackering av köksluckor? Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder!
Glöm inte att fylla i ditt telefonnummer!