Lacka Möbler Stockholm | Professionell lackering möbler | Arninge

Lacka möbler i Stockholm

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Åkersberga m.fl.

 – Vi lackar möbler i hela Stockholm!

 

Vi kan lacka möbler i hela Stockholm

Har du en möbel som behöver fräschas upp eller få ett ansiktslyft för att passa in där hemma? Låt oss på Arninge Kök göra en god gärning både för miljön och er plånbok genom att lacka om era gamla och slitna möbler. Vi har många nöjda kunder i Sollentuna, Täby, Solna och Tyresö men jobbar över hela Stockholm. Vi har i många år hjälpt våra kunder att skapa harmoni i hemmet genom att göra stolar, bord, vitrinskåp osv. som nya igen.

 
Arninge Kök & Lackering | Lacka möbler Stockholm

Vi gör det enkelt att lacka möbler & bord

Vårt fokus är att du som kund ska bli nöjd med hantverket och vi anstränger oss för att göra processen så enkel som möjligt för er. Vi har inlämningsställen både i Täby och Arlandastad, men vi kan även ta oss an uppdraget att hämta och lämna era möbler hos er. Ni har ett färdigt resultat med en möbel eller ett bord som är redo att förgylla hemmet med dessa enkla steg:

 • Ring, maila eller använd vårt formulär för att ge oss en idé om antal, skick, objektens mått och era önskemål. Bifoga gärna bilder.
 • Vi återkommer med pris och uppskattad leveranstid
 • Vi utför arbetet efter era önskemål och ringer när det klart

Vi arbetar med kvalité hela vägen

Våra duktiga hantverkare tillhandahåller både den moderna utrustning och det material som behövs för att lacka era möbler med gott resultat. Dessutom är samtliga fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Det innebär att de kan lägga fullt fokus på ett gott slutresultat i stället för att arbeta snabbt och slarvigt. Vi är säkra på att ni blir nöjda med resultatet och att det håller genom åren, därför lämnar vi alltid två års garanti på arbetet vi utför.

Arninge Kök & Lackering | Lacka Möbler Stockholm

VI KAN MER ÄN ATT LACKA MÖBLER & BORD

Ska du renovera där hemma? Arninge Kök kan hjälpa dig med hela ditt projekt på totalentreprenad – från  renovering och lackering till golv och elinstallationer. Du får en kontaktperson under hela projektets gång och slipper därmed att involvera fler olika bolag och aktörer – det räcker med att ringa oss!

Kontaktinformation –

lacka möbler Stockholm

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

 

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – Lacka möbler

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder!
Glöm inte att fylla i ditt telefonnummer!

  OBS, maximal storlek för filer är 2MB

  Lacka möbler Sollentuna

  Från dag ett har vi haft många nöjda kunder i Sollentuna. Vill du lacka en möbel och önskar hämtning, en offert eller har du frågor? Tveka inte att kontakta oss så återkopplar vi! 

  Lacka möbler Sollentuna ✓  

  Lacka möbler Täby

  Vi utgår från Täby men arbetar i hela Stockholm och har även inlämningsställe i Arlandastad. Om du vill lacka möbler och vill ha transporthjälp så hämtar vi gärna möbeln hos dig!

  Lacka möbler Täby  

  Lacka möbler Solna

  Vi är ofta på besök i Solna – så att hjälpa dig som bor i området att lacka en möbel är snabb och smidig affär. Du kan även lämna in möbeln själv på något av våra inlämningsställen.

  Lacka möbler Solna  

  Lacka möbler Tyresö

  Arninge Kök fortsätter växa och vi har idag många nöjda kunder i Tyresö. Vill hjälper gärna dig i Tyresö som behöver ha en möbel lackerad och vi kan även ordna med transport.

  Lacka möbler Tyresö  

  Lacka möbler i Solna, Sollentuna, Täby & Tyresö

  Vi kan lackera möbler i hela Stockholm efter dina önskemål, vi hjälper även till med transport och är ofta i Solna, Sollentuna, Täby & Tyresö m.fl. Möblerna slipas, spacklas och i vissa fall fogas så att dem blir som nya igen! Är möblerna tunga? Vi kan hämta dem och leverera dem färdiglackade direkt till dig! Hör av dig så hjälper vi dig göra din favoritmöbel som ny igen! 

  Lacka möbler Solna  ✓ Lacka möbler Sollentuna  ✓ Lacka möbler Täby  ✓ Lacka möbler Tyresö  ✓ Lacka möbler Stockholm  ✓ 

  Vill du lacka möbler i Arlandastad, Uppsala, Märsta eller Sigtuna?

  Besök gärna vår filial i Arlandastad om du vill lacka möbler i Uppsala, Märsta eller Sigtuna med omnejd!