Måleri & Tapetsering Stockholm - Täby, Solna & Sollentuna

Målning i hela Stockholm – Täby, Solna & Sollentuna

Vi utför flera olika typer av målning, invändig som utvändig – i underhållssyfte eller i syfte att förnya. Självklart gör vi alltid ett gediget förarbete oavsett uppdrag. Det kan till exempel handla om borttagning av tapet, spackling eller skrapning, beroende på förutsättningar och din vision.

Vi hjälper dig även med snickerimålning av dörrkarmar, lister, räcken och fönster. Dessutom kan du få tips och råd inför val av färgtyp och kulör, så att slutresultatet med säkerhet blir av önskad kvalitet.

Tapetsering i hela Stockholm – Täby, Solna & Sollentuna

Önskar du uppdatera hemmet eller arbetsplatsen med en ny tapet? Vi arbetar med alla möjliga typer av tapeter. Allt från non-woven, väv och traditionella varianter till mönsterpassning och vinyltapeter.

Kontakta oss om du vill veta mer! Vi jobbar med måleri och tapetsering i hela Stockholm med många nöjda kunder i Täby, Solna & Sollentuna!

Måleri & Tapetsering Stockholm – Täby, Solna & Sollentuna

Vilken känsla vill du känna? Ett färgval innebär mer än en visuell förändring. Genom att måla eller tapetsera väggarna kan du skapa en trivsam miljö som du vill bo eller verka i.

Vi utför allt från enklare tapetsering till mer omfattande inomhusmålning – alltid med din önskan i fokus. Alla arbeten genomförs av kvalificerade hantverkare och inkluderar två års garanti för att du ska känna dig trygg och säker på att din vision förverkligas. Dessutom hjälper vi dig med ditt ROT-avdrag.

1 fargsattning 001