Renovera kök Stockholm - byta bänkskiva, kakel, måla väggar & luckor

Renovera kök Stockholm

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm m.fl

 – Köksrenovering i hela Stockholm!

Renovera kök i Stockholm med oss!

Vi på Arninge Kök står redo att ta ansvar för hela renoveringen av ditt kök – vi fixar nya luckor, målar väggar, monterar nya bänkskivor och mer därtill. När du anlitar oss får du en kontaktperson under hela projektets gång som kan svara på frågor och säkerställa att dina önskemål finns i fokus.

Köksrenovering med kvalité

Här på Arninge Kök är alla medarbetare fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Efter många år i branschen har vi kommit fram till att detta är det mest effektiva sättet att sätta kvalitén i fokus. Vårt arbetssätt möjliggör att våra anställda kan fokusera på slutresultatet istället för att arbetet ska gå snabbt och slarvigt till. Kontakta oss och låt oss göra verklighet av ditt drömkök!

Lacka köksluckor i Stockholm

Vad säger våra kunder? 

 • "Lackade om köksluckor, upplever högre kvalité än nyskick. Gjorde flera extrajobb utan att ta betalt. Lämnade köksluckorna måndag kl 9, hämtade dom torsdag packade och klara kl 13." - John Andren 2020 Googlerecension

 • " Mitt kök är som helt nytt, super nöjd. Dom fixade allt snabbt och effektiv och gör allt proffisionellt. Mina nymålade köksluckor ser moderna och snygga ut och personalen är trevliga, bra pris" - niko ris November 2020 Googlerecension
 • "Otroligt nöjd med resultat på mitt kök. Proffsigt bemötande från början med Anders. Hade en fantastisk snickare Damien som var noggrann och proffsig. Ny bänkskiva, ho och blandare, nytt kakel. Köksluckorna lämnade jag in och dom blev som nya. Rekommenderas varmt" - Linda Häggblom
  Januari 2019, Eniro.se

 • "Omar såg till att köksluckorna vi ville ha lackade hämtades samma dag vi flyttade in i vår nya lägenhet. Vi har fått ett fantastisk kök i SupernovablåSamt två möbler i samma färg. Inte en repa och de är så coola och personliga. Stort tack!! Rekommenderar er med högsta betyg!" - Caroline De Geer
  Januari 2019,Eniro.se

 • "Är otroligt nöjd med lackeringen av en pigtittare till min dotter. Jätte trevligt bemötande och super fint resultat!
  Rekommenderas verkligen." - Nina Eriksson
  Eniro.se

 • "Otroligt nöjd med Arninge kök och lackering! Stort tack killar! Supersnabba, proffsiga och flexibla. Våra gamla 70-tals luckor blev som helt nya med perfekt fininsh - bättre än jag ens vågat hoppats på. Rekommenderar dessa starkt!" - Sanna Moen Hallert
  Eniro.se

 • "Riktigt seriös firma. Lackat kök med grymt bra resultat. När det blev en miss på någon kökslucka ställde dom upp direkt och fixade problemet direkt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera dom!" - Pontus Inge
  December 2019, Eniro.se

Byta bänkskiva

När du ändå är igång och ska renovera kök är det ett perfekt tillfälle att byta bänkskiva! Vi erbjuder ett brett utbud av material och eftersom vi är specialister inom lackering anpassar vi den gärna enligt dina önskemål. Vi sköter även gärna transport & montering!

Sätta kakel i kök

Ge ditt kök ett riktigt lyft och låt oss på Arninge Kök sätta nytt kakel! Vi är ett företag som ser till helheten när det kommer till köksrenovering och vi tar oss gärna an hela kedjan – från att transportera kaklet till ditt kök till att sätta det! 

Måla väggar i kök

I ett snyggt och genomtänkt kök hänger allt ihop – om du fått nytt kakel, ny bänkskiva eller nya luckor på plats är det viktigt att inte glömma väggarna! Vi har stor erfarenhet av måleriarbeten och hjälper dig gärna måla om i köket!

Tillverka nya luckor

Här på Arninge Kök så lackerar vi inte bara luckor – vi kan även tillverka nya köksluckor som är anpassade till just ditt kök! Detta betyder att vi kan skräddarsy dina nya köksluckor med precis den finish och lack du önskar!

Bilder - renovera kök i Stockholm Klicka för att göra bilden större

Vi kan renovera alla typer av kök

Kök kan se ut på olika sätt och vi på Arninge Kök har under våra år i branschen sett och gjort det mesta. Oavsett om du har ett IKEA-kök eller någon mer ovanlig variant kommer vi ha erfarenheten och verktygen som krävs för att ro ditt projekt i hamn!

Transport & montering 

Arninge Kök är stolta över att arbeta brett och alltid kunna erbjuda helheten för våra kunder. Detta kan ibland innebära att vi hjälper till med transport och montering. Fråga oss gärna om du behöver hjälp med kringtjänster runt ditt projekt – vi kan ofta hjälpa till!

VI ÄR EXPERTER PÅ MER ÄN  KÖKSRENOVERING

Vi kan mer än köksrenovering! Arninge Kök kan hjälpa dig med hela ditt projekt på totalentreprenad – från renovering och lackering till golv och elinstallationer. Du får en kontaktperson under hela projektets gång och slipper därmed att involvera fler olika bolag och aktörer – det räcker med att ringa oss!

Kontaktinformation –

renovera kök

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – köksrenovering

Vill du ha hjälp med lackering av köksluckor? Fyll i formuläret så återkommer vi till er. Bifoga gärna bilder och telefonnummer. 

  OBS, maximal storlek för filer är 2MB

  Renovera kök Sollentuna

  Vi har alltid haft många nöjda kunder i Sollentuna – bli gärna en av dem och kontakta oss! För att göra din köksrenovering till en enkel affär kan sköta både montering och transport!

  Renovera kök Sollentuna ✓  

  Renovera kök Täby

  Arninge Kök har sin bas i Täby och vi får många uppdrag inom köksrenovering i vårt närområde. Bli en av våra nöjda och glada kunder här på vår hemmaplan och fixa drömköket med oss!

  Renovera kök Täby  

  Renovera kök Solna

  Vi är ofta på besök i Solna för att renovera kök och har gott om både företagskunder och privatkunder i området. Vi välkomnar fler kunder från Solna så välkommen att kontakta oss!

  Renovera kök Solna  

  Renovera kök Tyresö

  Bor du i Tyresö och önskar hjälp med att renovera kök? Arninge Kök fortsätter expandera och vi har idag många kunder i Tyresö vi hjälpt med köksrenovering. Kontakta oss du med!

  Renovera kök Tyresö  

  Renovera kök Djursholm

  Bor du i Djursholm och vill fixa drömköket? Renovera ditt kök med oss på Arninge Kök! Vi gör det enkelt för våra kunder och tar hand om allt inklusive transport. Kontakta oss redan idag!

  Renovera kök Djursholm  

  Renovera kök Danderyd

  Vi är ofta på besök i Danderyd och renoverar kök. Istället för att arbeta snabbt och slarvigt har vi alltid högsta möjliga kvalitet i fokus – så kontakta oss när du ska renovera kök! 

  Renovera kök Danderyd  

  Renovera kök Lidingö

  Vi har gott om både privatkunder och företagskunder på vackra Lidingö och hjälper gärna även dig att renovera ditt kök! Kontakta oss om du bestämt dig för att satsa på högsta möjliga kvalité.

  Renovera kök Lidingö  

  Vi kan renovera kök i Stockholm och mycket mer!

  Förutom att arbeta brett inom lackering gör vi även det mesta inom bygg! Vi gör allt från elinstallationer till att lägga golv och kakla. Gör ditt projekt enkelt och prata med oss – du slipper involvera fler bolag och aktörer!