Renovering & Bygg i Stockholm, Solna, Täby & Sollentuna

Renovera & Bygg Stockholm

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Åkersberga m.fl.

 – Vi renoverar & bygger i hela Stockholm!

Renovera i Täby och Sollentuna

RENOVERA & BYGG → Stockholm →Täby → Solna →Sollentuna

Vi är ett företag med bred kompetens inom renovering och bygg. När vi arbetar med renovering och bygg tar vi gärna hand om hela arbetet på totalentreprenad, det räcker med att prata med oss för att driva hela ditt projekt i hamn och du slipper involvera flera olika leverantörer.

Ombyggnad av kök eller renovering av andra utrymmen är några av våra tjänster vi erbjuder. Vi gör det mesta inom renovering hos privatkunder och företag. Vill du fräscha upp köket med nylackerade köksluckor, så varför inte passa på att byta kakel, montera ny bänkskiva eller helt nytt golv så hjälper vi er med det också. Eller har du inspirerats av andra idéer? Kontakta oss så bokar vi in ett möte för att lyssna på dig. Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag.

Renovera och bygg med oss!

Självklart utför våra kunniga hantverkare renoveringar i övriga hemmet efter dina önskemål. Plattsättning i hall, bygga altan, till att måla om ett vardagsrum, måla snickerier eller lägga in ett nytt parkettgolv i sovrummet. Våra hantverkare, snickare, målare och plattsättare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb.

Vi samarbetar med behörig och erfaren elektriker samt rörmokare när det behövs. Allt för att Du som kund ska känna dig trygg med att bara behöva anlita ett företag under ett och samma tak. Vilket ger dig en smidig helhetslösning för Din renovering!

Vårt kontor ligger i Arninge, Täby. Men vi utför arbeten i hela Stockholm med många nöjda kunder i bland annat Sollentuna och Solna. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök!

Renovera Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Ombyggnad Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Bygg Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Renovera i Täby och Sollentuna
 • "Otroligt nöjd med resultat på mitt kök. Proffsigt bemötande från början med Anders. Hade en fantastisk snickare Damien som var noggrann och proffsig. Ny bänkskiva, ho och blandare, nytt kakel.Luckorna lämnade jag in och dom blev som nya. Rekommenderas varmt" - Linda Häggblom
  Januari 2019, Eniro.se

 • Alla som jag haft att göra med på Arninge lack har varit väldigt serviceminded. Anders målade på en söndag, José körde ut på helgen och Omar såg till att luckorna vi ville ha lackade hämtades samma dag vi flyttade in i vår nya lägenhet. Vi har fått ett fantastisk kök i SupernovablåSamt två möbler i samma färg. Inte en repa och de är så coola och personliga. Stort tack!! Rekommenderar er med högsta betyg! - Caroline De Geer
  Januari 2019,Eniro.se

 • "Är otroligt nöjd med lackeringen av en pigtittare till min dotter. Jätte trevligt bemötande och super fint resultat!
  Rekommenderas verkligen." - Nina Eriksson
  Eniro.se

 • "Otroligt nöjd med Arninge kök och lackering! Stort tack killar! Supersnabba, proffsiga och flexibla. Våra gamla 70-tals luckor blev som helt nya med perfekt fininsh - bättre än jag ens vågat hoppats på. Rekommenderar dessa starkt!" - Sanna Moen Hallert
  Eniro.se

 • "Riktigt seriös firma. Lackat kök med grymt bra resultat. När det blev en miss på någon lucka ställde dom upp direkt och fixade problemet direkt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera dom!" - Pontus Inge
  December 2019, Eniro.se

Kontaktinformation –

renovering & bygg

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – renovering & bygg

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder och glöm ej att fylla i ditt nummer!

  OBS, maximal storlek för filer är 2MB