Elektriker & Elinstallationer Stockholm,Täby & Sollentuna | Arninge

Elektriker och elinstallationer i Stockholm

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Åkersberga m.fl.

 – Våra elektriker arbetar i hela Stockholm!

Certifierade elektriker  i Stockholm

Våra elektriker hjälper dig hitta den bästa helhetslösningen för dina behov inom elteknik och elinstallationer. Med stor kunskap och bred kompetens kan du känna dig trygg med att vi uppfyller dina önskemål.

 Vi tar ansvar för den totala elentreprenaden, oavsett om ditt ärende gäller nybyggnad, ombyggnad – villa eller kontor. Berätta för oss om dina önskemål och specifikationer så ser vi till att de blir till verklighet. Alla arbeten inkluderar två års garanti och utförs av yrkesprofessionella elektriker med certifikat, allt för att du ska känna dig trygg och säker på att resultatet motsvarar dina förväntningar.

Arninge Kök & Lackering | Elektriker och elinstallationer Stockholm
Arninge Kök & Lackering | Elektriker och elinstallationer Stockholm

 Elinstallationer  Stockholm, Täby, Solna & Sollentuna 

Vi tar oss an både små och stora jobb inom elinstallationer. Vi utför både vitvaruinstallationer och enklare arbeten i hushåll och hjälper företag och kommuner med omfattande elinstallationer.

Som vanligt när vi är ute på jobb har vi kvalité och noggrannhet i fokus. Detta är extra viktigt när det kommer till elinstallationer då en felaktigt utförd elinstallation snabbt både blir dyr och farlig. Våra elektriker har både utbildningen och behörigheten för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Som extra trygghet lämnar vi garanti på alla utförda elinstallationer – så du kan med trygghet kontakta oss för ditt kommande elarbete! 

Kontaktinformation –

elektriker

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – Elektriker & elinstallationer

Vill du ha hjälp av våra elektriker? Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder och fyll i ditt telefonnummer!

    OBS, maximal storlek för filer är 2MB