Golvslipning & Golvläggning i Stockholm,Täby, Solna & Sollentuna | Arninge

Golvläggning & Golvslipning i Stockholm

Täby, Solna, Sollentuna, Tyresö, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Åkersberga m.fl.

 – Vi lägger och slipar golv i hela Stockholm!

Mångårig erfarenhet av golvläggning och golvslipning

 Är det dags för ett nytt golv? Eller vill du fräscha upp ett gammalt? Vi har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap inom både läggning och slipning av golv.
 

Vi har kunniga hantverkare och använder alltid modern, effektiv utrustning för att resultatet ska bli till din belåtenhet. Vi jobbar med alla möjliga typer av trägolv, från traditionella ekgolv till andra mer exotiska sorter, för att kunna tillgodose dina önskemål. Dessutom får du alltid två års garanti på arbetet, för att du ska känna dig trygg och säker på att resultatet blir det du önskar.

Golvläggning & Golvslipning i Stockholm – Täby, Solna, Sollentuna

Vi arbetar i hela Stockholm och har många kunder i Täby, Solna och Sollentuna. Vi utför totalentreprenad vilket betyder att vi kan ta ansvar för hela arbetet som vi utför och du erhåller en kontaktperson under hela projektets gång. Kontakta oss vid frågor eller prisuppgift så hjälper vi till!

Fiskbensparkett

Golvläggning i Täby, Solna & Sollentuna – hela Stockholm

Ditt golv ska hålla länge och tillföra både estetik och funktion. Det är därför viktigt att du gör en noggrann avvägning mellan design och funktionalitet. Vi kan hjälpa dig med hela processen. Från urval till lagt golv.

Vi lägger alla typer av golv, från trä- och linoleumgolv till laminat- och textilgolv. Hör av er till oss så ger vi er tips och råd i tankeprocessen.

Golvläggning Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Golvslipning i Täby, Solna & Sollentuna – Hela Stockholm!

Vi slipar alla typer av trägolv och ser till att det får en slät och fin yta. Vi har stor kunskap av olika ytbehandling och arbetar alltid med högkvalitativa material för bästa resultat.

Vid golvslipning tillkommer dessutom val av efterbehandling. Du väljer då mellan flera olika ytskiktsprodukter – bland annat olja, hårdvax och lack. Fråga oss gärna så ger vi dig råd om vad som lämpar sig för dina behov.

Golvslipning Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Kontaktinformation –

golv

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 
E-post: info@arningelackering.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – Golv

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder och glöm ej att fylla i ditt nummer!

    OBS, maximal storlek för filer är 2MB