Renovera badrum Stockholm – Täby, Solna & Sollentuna

renovera badrum stockholm j

Vi utför badrumsrenovering i hela Stockholm

Går du i tankarna att renovera badrummet? Då har du hittat rätt. Vi på Arninge Kök hjälper dig att förverkliga drömmen om ditt unika badrum på totalentreprenad!

Vi hjälper dig från idé till färdigt badrum. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår expertis, och ser till att göra verklighet av din vision – så att du ska kunna njuta av det badrum du drömt om. Vi tar hand om rivning av den gamla badrumsinredningen samt vägg- och golvbeklädnad och forslar sedan bort det. Därefter genomför vi grundarbete och installation, från montering av våtrumsskiva och målning av tak, till installation av el och övriga badrumsmöbler. Vi gör allt, med andra ord. Under projektets gång ser vi naturligtvis till att vara lyhörda på dina tankar och funderingar så att du ska känna dig trygg från start till mål. Dessutom ingår alltid två års garanti.

Renovera badrum med ROT-avdrag

Vi gör det enkelt att renovera badrum, förutom att sköta allt det praktiska med renovering och transport hjälper vi även gärna dig med ROT-avdraget. Kontakten med skattemyndigheten sköter vi! 

Kvalité hela vägen fram till färdigt badrum

För att uppnå högsta möjliga kvalité är alla som arbetar med ditt badrum hos oss fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Då kan vi ha fokus på kvalité istället för att jobbet blir snabbt eller slarvigt, vi lämnar dessutom såklart alltid garanti på vårt arbete.

Vill du veta mer eller önskar du en offert? Tveka inte att höra av dig! Vi är verksamma och renoverar badrum i hela Stockholm och har många nöjda kunder i Täby, Solna & Sollentuna.

Renovera badrum Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Kontaktinformation –

renovera badrum

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 / 0763 23 72 09
E-post: info@arningelackering.se

Vid brådskande ärenden ring:
Omar Vasquez Del Pino: 0763 23 72 09
E-post: info@arningelack.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – renovera badrum

Renovera ditt badrum med oss! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er. Bifoga gärna bilder och fyll i ditt nummer.