LackeringByggMåleri ElGolv

Lackera möbler i Stockholm, Sollentuna, Solna & Täby 

Vi får dina slitna möbler att bli som nya igen

Har du en möbel som behöver fräschas upp eller få ett ansiktslyft för att passa in där hemma? Låt oss på Arninge Kök göra en god gärning både för miljön och er plånbok genom att lacka om era gamla och slitna möbler. Vi har många nöjda kunder i Sollentuna och Täby men jobbar över hela Stockholm. Vi har i många år hjälpt våra kunder att skapa harmoni i hemmet genom att göra stolar, bord, vitrinskåp osv. som nya igen.

 
image2

Vi gör det enkelt att lacka möbler & bord

Vårt fokus är att du som kund ska bli nöjd med hantverket och vi anstränger oss för att göra processen så enkel som möjligt för er. Vi har inlämningsställen både i Täby och Arlandastad, men vi kan även ta oss an uppdraget att hämta och lämna era möbler hos er. Ni har ett färdigt resultat med en möbel eller ett bord som är redo att förgylla hemmet med dessa enkla steg:

  • Ring, maila eller använd vårt formulär för att ge oss en idé om antal, skick, objektens mått och era önskemål. Bifoga gärna bilder.
  • Vi återkommer med pris och uppskattad leveranstid
  • Vi utför arbetet efter era önskemål och ringer när det klart

Vi arbetar med kvalité hela vägen

Våra duktiga hantverkare tillhandahåller både den moderna utrustning och det material som behövs för att lacka era möbler med gott resultat. Dessutom är samtliga fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Det innebär att de kan lägga fullt fokus på ett gott slutresultat i stället för att arbeta snabbt och slarvigt. Vi är säkra på att ni blir nöjda med resultatet och att det håller genom åren, därför lämnar vi alltid två års garanti på arbetet vi utför.

Lacka möbler Stockholm, Sollentuna, Täby & Solna 

Lackera möbler i Stockholm, Sollentuna & Täby

VI KAN MER ÄN ATT LACKA MÖBLER & BORD

Ska du renovera där hemma? Arninge Kök kan hjälpa dig med hela ditt projekt på totalentreprenad – från badrum, renovering och lackering till golv och elinstallationer. Du får en kontaktperson under hela projektets gång och slipper därmed att involvera fler olika bolag och aktörer – det räcker med att ringa oss!

Kontaktinformation –

lacka möbler

Inlämningsställe Arninge, Täby
Arninge Kök och Lackering AB
Ritarslingan 32
187 66 Täby

Öppettider: Mån-Fre 8.00-17.00

Telefon: 08-756 28 31 / 0763 23 72 09
E-post: info@arningelackering.se

Vid brådskande ärenden ring:
Omar Vasquez Del Pino: 0763 23 72 09
E-post: info@arningelack.se

Inlämningsställe Arlandastad
Arlandastads Industrilack Del Pino AB
Bristagatan 16
195 60 Arlandastad
Telefon: 08-10 79 97
arlandastadslack.se

Offert – Lacka möbler

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss så återkommer vi till er så snart vi kan. Bifoga gärna bilder!
Glöm inte att fylla i ditt telefonnummer!